Aquesta setmana celebrem el Dia Mundial de la Refrigeració, nostra opp cuida d’ella i de la qualitat dels seus productes

posted in: Notícies | 0

El dilluns 19 de juny celebrem el Dia Mundial de la Refrigeració, una ocasió ideal per destacar la importància de la refrigeració en la indústria pesquera i el compromís d’OPP Peix Blau de Catalunya en garantir la qualitat del nostre peix. Com a organització de productors pesquers compromesa amb la sostenibilitat i el benestar dels nostres oceans, ens preocupem profundament de que el peix arribi al mercat en òptimes condicions per a garantir la qualitat, el sabor i la frescor que tant valorem.

La refrigeració és una part clau en aquest procés. Gràcies al bon fer i l’experiència dels nostres pescadors, podem assegurar que el peix estigui ben refrigerat durant tot el seu trajecte fins els ports. Aquesta refrigeració ajuda a mantenir les propietats organolèptiques i a prolongar la vida útil del peix, assegurant que us arribi en perfectes condicions.

A més, ens esforcem per utilitzar tecnologies sostenibles i pràctiques de refrigeració eficients per a minimitzar l’impacte ambiental i contribuir a la conservació dels nostres oceans. Actualment, estem treballant en la implementació de gel ozonitzat, que desinfecta i evita químics.

En aquest Dia Mundial de la Refrigeració, volem agrair-vos el vostre suport i la confiança que heu dipositat en els productes d’OPP Peix Blau de Catalunya. Treballem cada dia perquè el peix que us oferim sigui una autèntica delícia per als sentits i una opció saludable per a tota la família.

Imatge de aleksandarlittlewolf en Freepik

#DiaMundialDeLaRefrigeració #PeixBlauDeCatalunya #CompromísAmbLaQualitat #SostenibilitatMarina #OceansSaludables #catalunya #pesca #peix #peixfresc #productedeproximitat #peixdeproximitat