ÈXIT DE L'OPP PEIX BLAU DE CATALUNYA A LA SEAFOOD DE BARCELONA

posted in: Notícies | 0

Vàries persones han participat a l’acció promocional que l’Organització de Productors Pesquers Peix Blau de Catalunya ha realitzat avui dijous 28 d’abril, a la Seafood de Barcelona. Un esdeveniment on han donat a conèixer els seus orígens, la pesca d’encerclament i els seus productes estrella, com la sardina i el seitó, i han comptat amb la presència del popular cuiner Quim Casellas.

Barcelona, 28 d’abril. “Orgullosos i emocionats amb la nostra feina” així es mostraven des de l’OPP87, Peix Blau de Catalunya, que avui, 28 de març, ha aterrat per primer cop a la fira internacional Seafood de Barcelona. Marxen d’aquest esdeveniment amb els deures fets, donant a conèixer la seva organització i divulgant les particularitats i la cuina del peix blau.

Han estat presents avui en aquesta fira tan important de la gastronomia mundial, sota el lema: Assaboreix el Mediterrani!, i amb la conferència: “Redescobrint el peix blau de la costa catalana, de la mà d’OPP PEIX BLAU DE CATALUNYA i el xef Quim Casellas”, amb tastet inclòs de dues tapes de peix blau espectaculars.

Després de l’èxit al Fòrum Gastronòmic de Girona, l’OPP87 no va dubtar a participar en aquesta edició de la Seafood Expo Global per posar sobre la taula el gran valor i beneficis del peix blau de les costes catalanes.

Durant aquest acte, han intervingut la Sra. Irene Alvarez de Quevedo, gerent de l’OPP87, el Sr. Fausto Navales, pescador de l’OPP87 i el cuiner Quim Casellas, xef del restaurant Casamar, de Llafranc.

L’objectiu d’avui està complert, segons l’OPP87 de Catalunya, un objectiu que passa per donar a conèixer més i millor aquesta associació catalana de pescadors que neix per oferir un producte de gran qualitat, millorar les condicions de comercialització i producció i fomentar una pesca sostenible que asseguri la conservació de la biodiversitat marina i redueixi l’impacte ambiental.