L’OPP PEIX BLAU DE CATALUNYA PARTICIPA A LA SEAFOOD EXPO BARCELONA, AQUEST DIJOUS 28 D’ABRIL

posted in: Notícies | 0

L’Organització de Productors Pesquers Peix Blau de Catalunya participa per primer cop, i amb el suport de la Gerenalitat, a la Seafood Expo de Barcelona. Un esdeveniment on donaran a conèixer els seus orígens i els seus productes estrella de peix blau, comptant amb la presència del popular xef Quim Casellas.

Girona, 26 dabril. L’OPP87, Peix Blau de Catalunya, aterra per primera vegada a la Seafood Expo Barcelona per tal de donar a conèixer aquesta organització i les seves particularitats. El dijous 28 d’abril estaran presents sota el lema “Redescobreix el peix blau de la costa catalana, de la mà d’OPP PEIX BLAU i el xef Quim Casellas: assaboreix el Mediterrani!”.

Després de l’èxit al Fòrum Gastronòmic de Girona, l’OPP87 arriba a la Seafood per posar sobre la taula el peix blau, amb tots els seus valors i beneficis. Durant aquest acte, que tindrà lloc el dijous 28 d’abril en horari de 12:00 a 13:00, intervindran Irene Álvarez de Quevedo, gerent de l’OPP87, Fausto Navales, pescador de l’OPP87 i Quim Casellas, xef del restaurant Casamar, de Llafranc.

Durant aquest acte promocional es farà una presentació de l’associació OPP PEIX BLAU DE CATALUNYA, formada per pescadors d’encerclament de les costes catalanes. A més, s’explicaran tots els secrets del peix blau, de la mà d’un pescador membre de l’OPP i els acompanyarà, com ja anunciem, el cuiner Quim Casellas, per parlar de la cuina d’avui i d’ahir, i oferir un petit tast de tapes de peix blau, per degustar el sabor genuí del Mediterrani.

Amb tot, també es descobrirà la cuina de la gent de mar, les tècniques de cuina més innovadores, i coneixerem els valors i beneficis del peix blau de les costes catalanes, així com la importància de consumir peix de llotja, i la feina que els pescadors estan fent oferir un producte de gran qualitat, treballant alhora per fer la seva pesca més sostenible.

L’objectiu d’aquesta acció és donar a conèixer més i millor aquesta associació de pescadors catalana que neix per oferir un producte de gran qualitat, millorar les condicions de comercialització i producció i fomentar una pesca sostenible que asseguri la conservació de la biodiversitat marina i redueixi a l’impacte ambiental.